Συνάντηση Δρίτσα με προεδρείο ΣΕΕΝ

Τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της ναυτιλίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας με το προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.

  • Real.gr
Συνάντηση Δρίτσα με προεδρείο ΣΕΕΝ
Τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της ναυτιλίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε την Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας με το προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ)

Ο αναπληρωτής υπουργός αφού ευχαρίστησε για την ενημέρωση, τόνισε τη σημασία του διαλόγου για κάθε θέμα που αφορά τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες της χώρας και υπογράμμισε την πρόθεση της κυβέρνησης για βελτίωση του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου κατόπιν ανοιχτής και ειλικρινούς διαβούλευσης.

Ο κ. Δρίτσας αναφέρθηκε στην ανάγκη αναβάθμισης του κοινωνικού ρόλου της ακτοπλοΐας, στη συμβολή της στην οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, στο αίσθημα ασφάλειας του νησιωτικού πληθυσμού και στην ανάπτυξη της νησιωτικής Ελλάδας.

Μάλιστα, σημείωσε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η τακτοποίηση των δεδουλευμένων οφειλόμενων αμοιβών προς τα πληρώματα και ζήτησε να επισπευσθεί η επίλυση του θέματος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v