Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Γιοχάνις καταδίκασε τις επιθέσεις στην Κοπεγχάγη

Ο Ρουμάνος πρόεδρος υπογράμμισε ότι ηχώρα του στηρίζει τη μάχη για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

  • Real.gr
Ο Γιοχάνις καταδίκασε τις επιθέσεις στην Κοπεγχάγη
Ο Ρουμάνος πρόεδρος, Κλάους Γιοχάνις καταδίκασε απερίφραστα τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κοπεγχάγη και υπογράμμισε ότι η Ρουμανία στηρίζει τη μάχη για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Ρουμανίας, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

"Η Ρουμανία επαναλαμβάνει την υποστήριξή της στον αγώνα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και στα ευρωπαϊκά μέτρα που στοχεύουν στην αντιμετώπιση και αποτροπή κάθε απόπειρας τρομοκρατίας.
 
Την ίδια στιγμή, η ανοχή προς τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των ανθρώπων θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και να καλλιεργείται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και σε δημόσιες ομιλίες", επεσήμανε ο πρόεδρος της Ρουμανίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο