Αινιγματική δήλωση Αντώναρου για τον Καραμανλή

Σε μια δήλωση που επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών προχώρησε ο Ευάγγελος Αντώναρος την ώρα που οι εσωκομματικές διεργασίες στη ΝΔ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

  • Real.gr
Αινιγματική δήλωση Αντώναρου για τον Καραμανλή
Σε μια δήλωση που επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών προχώρησε ο Ευάγγελος Αντώναρος την ώρα που οι εσωκομματικές διεργασίες στη ΝΔ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. «Ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει και δεν είχε την τάση να παρεμβαίνει με τον τρόπο που πολλοί θα θέλαμε, αλλά έχει σίγουρα τον δικό του τρόπο» δήλωσε ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος για άλλη μια φορά άφησε σαφείς αιχμές προς την ηγεσία της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι «το κόμμα είχε μπει σε λάθος μονοπάτια, καθώς προεκλογικά μετακινήθηκε αποκλειστικά προς μία ακραία κατεύθυνση», ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι «όταν έρθει η ώρα και εφόσον το κρίνουν αυτοί που έχουν δικαίωμα ψήφου θα σκεφτούν, πώς θα κερδιθεί και πάλι η εμπιστοσύνη χωρίς ιεραρχίες, και προκαθορισμένα σχήματα. Υπάρχουν σπουδαίοι νέοι άνθρωποι που μπορούν να πάνε το κόμμα μπροστά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v