Σπάρτη: Συνελήφθησαν για διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα

Δύο άτομα ηλικίας 33 και 31 ετών συνελήφθησαν στη Σπάρτη και κατηγορούνται για επτά περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε καταστήματα της πόλης

  • Real.gr
Σπάρτη: Συνελήφθησαν για διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα
Δύο άτομα ηλικίας 33 και 31 ετών συνελήφθησαν στη Σπάρτη και κατηγορούνται για επτά περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε καταστήματα της πόλης.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες προχθές το βράδυ διέρρηξαν πρατήριο άρτου χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, ενώ έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Ασφάλειας τους συνέλαβαν.

Ακολούθως, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα από 11 έως 15 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη, διέρρηξαν συνολικά έξι καταστήματα από τα οποία αφαίρεσαν όσα χρήματα βρήκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σπάρτης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο