Σακελλαρίδης εναντίον ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Άμεση ήταν η απάντηση της κυβέρνησης, δια μέσω του εκπροσώπου της, στις ανακοινώσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την απόφαση του Eurogroup.

  • Real.gr
Σακελλαρίδης εναντίον ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
«Η χώρα βαδίζει πλέον σε νέα κατεύθυνση. Αυτό που δεν έγινε εδώ και πέντε χρόνια το έκανε η νέα ελληνική κυβέρνηση: διαπραγμάτευση με σημαντικά οφέλη για τον ελληνικό λαό» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σε δηλώσεις του με αφορμή τις ανακοινώσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την απόφαση του Eurogroup.

Όπως σημειώνει ο κ. Σακελλαρίδης «η αντίδραση του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει την κατανόησή μας. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά το μόνο που κατάφερε επί δυόμισι χρόνια ήταν να εφαρμόζει καταστροφικές πολιτικές της οποίες αποδεχόταν με παθητικότητα;».

Επιπλέον, αναφέρει ότι «ο άλλος εταίρος, της πάλαι ποτέ μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά, κ. Ευ. Βενιζέλος, αντιγράφει το λεξιλόγιο των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών μιλώντας για ¨τζάμπα μαγκιές¨».

«Είναι κατανοητό ότι θα χρειαστούν καιρό να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα. Θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα ώστε να βοηθήσουν τη χώρα, αν όντως αυτό επιθυμούν» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v