Με ομίχλη τα Κούλουμα στη Θεσσαλονίκη

Το πέταγμα του χαρταετού στη Θεσσαλονίκη θα γίνει με ομίχλη με το φαινόμενο να είναι έντονο τις πρωϊνές ώρες της ημέρας.

Με ομίχλη τα Κούλουμα στη Θεσσαλονίκη
Ομίχλη έχει καλύψει απ άκρη σε άκρη, τη Θεσσαλονίκη με το φαινόμενο να είναι έντονο τις πρωϊνές ώρες της ημέρας, και να δημιουργεί ακόμη και κυκλοφοριακά προβλήματα στην Περιφερειακή Οδό, αφού η ορατότητα παραμένει περιορισμένη.

Tο πέταγμα του χαρταετού στη πόλη θα γίνει με ομίχλη, ο Περιφερειακός είναι εξαφανισμένος και το Σέϊχ Σου δεν υπάρχει σαν κάποιος να το έσβησε από το φόντο.

Στο καθιερωμένο ραντεβού της Καθαράς Δευτέρας, στον Κέδρινο Λόφο, οι Θεσσαλονικείς, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε παραδοσιακό γλέντι και να απολαύσουν νόστιμα εδέσματα υπό τους ήχους των "Χάλκινων της Γουμένισσας".

Τα σαρακοστιανά εδέσματα που προσφέρονται σε όλους τους επισκέπτες είναι μέσα σε ειδική , ατομική συσκευασία πακέτο, ένα πλαστικό κεσεδάκι με φασολάδα, ένα κομμάτι χαλβάς, ταραμάς, τουρσί και φυσικά η παραδοσιακή λαγάνα και αυτή, προστατευμένη σε ατομική συσκευασία, πλαστικά πηρούνια και χαρτοπετσέτες.

Πηγή: thesstoday.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v