Το καλάσνικοφ «μίλησε»

Σε ένοπλη επίθεση εναντίον υποκαταστήματος τράπεζας στον Ασπρόπυργο χρησιμοποιήθηκε το καλάσνικοφ των εκτελεστών του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού - Τα όπλα δεν συνδέονται με τρομοκρατική ενέργεια.

  • Real.gr
Το καλάσνικοφ «μίλησε»
Σε ένοπλη επίθεση εναντίον υποκαταστήματος τράπεζας από σπείρα διαρρηκτών έχει χρησιμοποιηθεί, σύμφωνα με την μέχρι στιγμής έρευνα της εγκληματολογικής υπηρεσίας, το καλάσνικοφ που ήταν ένα από τα δύο όπλα στη δολοφονία του 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού.

Όπως διαπιστώθηκε από την βαλιστική εξέταση οι κάλυκες από το καλάσνικοφ ταυτίζονται με κάλυκες οι οποίοι είχαν περισυλλεγεί έξω από το υποκατάστημα στη συμβολή της λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Μάρκου Μπότσαρη στον Ασπρόπυργο τα ξημερώματα της 4ης Σεπτεμβρίου 2012 όπου άγνωστοι επιχείρησαν με κλεμμένο τζιπ να εισβάλουν στην τράπεζα πέφτοντας πάνω στην θωρακισμένη πόρτα.

Δεν τα κατάφεραν, όμως, και γι’ αυτό πυροβόλησαν εναντίον του υποκαταστήματος και εξαφανίστηκαν αφήνοντας στο σημείο το κλεμμένο όχημα, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο το καλάσνικοφ όσο και το εννιάρι πιστόλι που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του 47χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ενέργεια, ενώ συνεχίζεται η βαλιστική έρευνα για να διαπιστωθεί αν ταυτίζονται και με άλλες εγκληματικές ενέργειες πλην της επίθεσης στον Ασπρόπυργο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v