Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρατσιστική επιστολή σε ελληνικό εστιατόριο στο Ντίσελντορφ

Στόχος ρατσιστικής επίθεσης έγινε ένα ελληνικό εστιατόριο στη γερμανική πόλη. Δείτε την απάντηση της Ελληνίδας ιδιοκτήτριας και τις αντιδράσεις των Γερμανών πολιτών.

  • Real.gr
Ρατσιστική επιστολή σε ελληνικό εστιατόριο στο Ντίσελντορφ
Ανώνυμος έστειλε επιστολή στο ελληνικό εστιατόριο Platon στο Ντίσελντορφ και ξεσπά εναντίον της νέας ελληνικής κυβέρνησης και της Ελλάδας.

"Η νέα σας ελληνική κυβέρνηση είναι θρασύς, αυθάδης και συμπεριφέρεται σαν όχλος τεμπέληδων και αγενών ηλιθίων", γράφει ο ανώνυμος αποστολέας.

Επίσης, κατηγορεί την Ελλάδα ότι "εκβιάζει άλλες εργατικές χώρες", προκειμένου οι ίδιοι οι Έλληνες "να συνεχίσουν την τεμπέλικη κι άνετη ζωή τους".

"Πληρώνετε φόρους... γιατί; Δουλεύετε... γιατί; Το να λιάζεστε είναι πολύ πιο άνετο, ειδικά όταν άλλοι πληρώνουν γι' αυτό", συνεχίζει τη φραστική επίθεσή του ο αποστολέας.



"Όσο αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει να δυσφημεί και να προσβάλλει τους ιδιαίτερα εργατικούς και οικονομικούς Ευρωπαίους και Γερμανούς, δεν θα αγοράζουμε πια ελληνικά αγαθά, ούτε θα πατήσουμε πόδι στο μαγαζί σας", υπόσχεται ο γράφων.

"Πηγαίνετε πίσω στη διεφθαρμένη, σάπια κι εντελώς βρώμικη χώρα σας την Ελλάδα", κορυφώνει τη ρατσιστική του επίθεση για να λάβει απάντηση από την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου πως "είναι ντροπή έπειτα από 31 χρόνια να αισθανόμαστε ανεπιθύμητοι.
 
Μιλάμε και γράφουμε γερμανικά και πληρώνουμε φόρους όπως κάθε Γερμανός πολίτης. Έχουμε δημιουργήσει θέσεις εργασίας και έχουμε χτίσει τη ζωή μας εδώ", σημείωσε η γυναίκα.

Ανήρτησε την επιστολή όπως και τη δική της απάντηση στο facebook και οι Γερμανοί φίλοι και χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον συμπολίτη τους και την αλληλεγγύη τους στο ελληνικό εστιαρόριο και τους Έλληνες ιδιοκτήτες του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v