Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρασκευόπουλος: Είμαι έτοιμος να υπογράψω για το Δίστομο

Ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε πως είναι έτοιμος να δωσει άδεια να εκτελεστεί η απόφαση του Αρείου Πάγου για την αποκατάσταση των οικογενειών θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας.

  • Real.gr
Παρασκευόπουλος: Είμαι έτοιμος να υπογράψω για το Δίστομο
Ετοιμος να δωσει άδεια να εκτελεστεί η απόφαση του Αρείου Πάγου για την αποκατάσταση των οικογενειών θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στο Δίστομο δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

«Η νομοθεσία προβλέπει ότι για να εκτελεστεί η απόφαση του Αρείου Πάγου πρέπει να το διατάξει ο υπουργός Δικαιοσύνης. Εγώ πιστεύω ότι αυτή η άδεια πρέπει να δοθεί κι είμαι έτοιμος να τη δώσω. Παρά τα κωλύματα. Πιθανώς να πρέπει να υπάρξει κάποια διαπραγμάτευση με τη Γερμανία» δήλωσε στο πρωινό ΑΝΤ1.

Ο υπουργός σημείωσε, ότι και η άλλη πλευρά, αυτή της Γερμανίας, «πρέπει να σεβαστεί την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης και τα γεγονότα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο