Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κουμουτσάκος: Να αφήσουμε πίσω την ένταση της ατμόσφαιρας

Στο διάβημα της ελληνικής κυβέρνησης, με αφορμή τις δηλώσεις Σόιμπλε εναντίον του Γ. Βαρουφάκη, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον realfm 97,8 ο βουλευτής της Ν.Δ.

  • Real.gr
Κουμουτσάκος: Να αφήσουμε πίσω την ένταση της ατμόσφαιρας
Στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο θέμα της διαπραγμάτευσης, αλλά και στους χαρακτηρισμούς που απηύθυνε προς τον Γιάνη Βαρουφάκη ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα απαντώντας στο ερώτημα αν θα φέρει αποτέλεσμα το διάβημα που κατέθεσε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών προς το γερμανικό ο κ. Κουμουτσάκος είπε: «Πιστεύω ότι πρέπει πολύ γρήγορα να αφήσουμε πίσω αυτή την ένταση της ατμόσφαιρας. Δεν βοηθάει, δεν είναι παραγωγική».

Και πρόσθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ.: «Το διάβημα, ας πούμε ότι έγινε καλώς, διότι ήταν απαράδεκτα αυτά τα οποία και το ύφος και το περιεχόμενο των όσων είπε ο κ. Σόιμπλε, αλλά πρέπει να αναζητηθεί σύντομα ένας τρόπος να εκτονωθεί η ατμόσφαιρα διότι η χώρα δεν πρέπει να ξεμείνει από συμμάχους. Εχουμε πολλά ανοιχτά μέτωπα όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και στο επίπεδο το διπλωματικό, ακόμα και της εθνικής ασφάλειας».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v