Δράσεις τουριστικής ενημέρωσης στη Ναύπακτο

Σειρά εκπαιδευτικών-ενημερωτικών σεμιναρίων για τους τουριστικούς επαγγελματίες, εγκαινίασε ο δήμος Ναυπακτίας.

Δράσεις τουριστικής ενημέρωσης στη Ναύπακτο
Σειρά εκπαιδευτικών-ενημερωτικών σεμιναρίων για τους τουριστικούς επαγγελματίες, εγκαινίασε ο δήμος Ναυπακτίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλύτερη προσέγγιση των αγορών στόχων της περιοχής.

Ο πρώτος κύκλος εγκαινιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο δεύτερος κύκλος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Απριλίου στην αίθουσα του Ξενία, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το «Εργαστήρι Τουρισμού» ανέλαβε να υλοποιήσει η MTC GROUP με ομιλητές από τα στελέχη της με τη σύμπραξη και του ΗΑΤΤΑ, σε εφαρμογή της πρόσφατης συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας που αποφασίσθηκε από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και την εταιρία Συμβούλων Τουρισμού του Δήμου.

Η θεματολογία της πρώτης εκδήλωσης περιελάμβανε τα δεδομένα και τις προοπτικές της τουριστικής κίνησης για τη φετινή χρονιά, την παρουσίαση έρευνας και ανάλυσης αποτελεσμάτων από εντυπώσεις επισκεπτών που καταγράφηκαν στο Trip Advisor.

Tο πρόγραμμα του σεμιναρίου, περιελάμβανε, εκτός των εισηγήσεων, συζήτηση με τους παρισταμένους, ενώ κατά την απογευματινή συνεδρία πραγματοποιήθηκαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις των εισηγητών με όσους από τους ντόπιους επαγγελματίες είχαν ενδιαφέρον να λάβουν ενημερώσεις, συμβουλές και πληροφορίες για τις επιχειρήσεις τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v