Συννεφιασμένη η Τρίτη

Συννεφιασμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη. Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, αλλά και την Κρήτη.

  • Real.gr
Συννεφιασμένη η Τρίτη
Συννεφιασμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη. Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, αλλά και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 με 7 και μέχρι το απόγευμα στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Μάλιστα, η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει πτώση στα ανατολικά και νότια της χώρας.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική
θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Στη Θράκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ στη Μακεδονία θα έχουμε τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στα δυτικά και τα κεντρικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανό να βρέξει τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με ασθενείς βροχές στις βορινότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα έχουμε νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 και στα δυτικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικοί Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο