Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κικίλιας: Εχουμε διπλό πρόβλημα αυτήν τη στιγμή

Μιλώντας στον realfm 97.8, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στη στάση των αρχών ασφαλείας όσον αφορά τα επεισόδια στα Εξάρχεια και την κατάληψη της Νομικής.

  • Real.gr
Κικίλιας: Εχουμε διπλό πρόβλημα αυτήν τη στιγμή
Μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε στη στάση των αρχών ασφαλείας όσον αφορά τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια αλλά και την κατάληψη της Νομικής.

Ερωτηθείς τι θα έκανε η αξιωματική αντιπολίτευση διαφορετικά απ’ ό,τι κάνει η κυβέρνηση, απάντησε:

«Ήμουνα πάρα πολύ προσεκτικός αυτόν τον 1-1,5 μήνα, βλέπετε ότι δηλώσεις δεν έκανα αντιπολιτευτικές, θέλοντας να δω πραγματικά η πολιτική ηγεσία του υπουργείου και η νέα κυβέρνηση πώς αντιμετωπίζει το θέμα της ασφάλειας στην χώρα.

Αισθάνομαι ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια, έχοντας ένα θέμα στο οποίο “ματώνουμε” και είναι το οικονομικό, πάρα πολύ σοβαρό, να ανοίξουμε και δεύτερο θέμα εντός της χώρας και εκτός: το θέμα ασφαλείας.

Θα ήθελα να πω ειλικρινά ότι δεν μετράει τι λέει πλέον ένας πολιτικός, μετράει πόσο διαδραστικός μπορεί να είναι, πόσο μπορεί να παραδώσει δείγματα γραφής όταν διοικεί και πώς μπορεί να υλοποιήσει τις πολιτικές του.

Λοιπόν με συγχωρείτε πάρα πολύ. Διπλό πρόβλημα έχουμε αυτήν τη στιγμή.

Είναι αδιανόητο να γίνεται αυτή η κατάληψη στη Νομική και να μην ασχολείται κανείς. Είναι αδιανόητο να μην αφήνεται η ελληνική αστυνομία να κάνει τη δουλειά της».


ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v