Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπακογιάννη: Θα ψηφίσω ό,τι είναι σωστό για τη χώρα

Η βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 9,78...

  • Real.gr
Μπακογιάννη: Θα ψηφίσω ό,τι είναι σωστό για τη χώρα
Η βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 9,78 και την Κάτια Μακρή απάντησε μεταξύ άλλων και στο ερώτημα που αφορά τις διαπραγματεύσεις και αν περιμένει συμφωνία με τους δανειστές την επόμενη εβδομάδα.

«Το ελπίζω. Ελπίζω ότι θα υπάρξει μία συμφωνία, ελπίζω ότι η συμφωνία αυτή θα είναι το τέλος αυτής της ανασφάλειας η οποία έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους δύο μήνες. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία κίνηση στην πραγματική οικονομία, τα πάντα είναι παγωμένα. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν χάσει τη δυνατότητα να εισάγουν το παραμικρό αν δεν το πληρώσουν με ρευστό και ρευστό δεν υπάρχει στην αγορά», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

Και πρόσθεσε: «Αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Αν παίξουμε λοιπόν και με το θέμα της δυνατότητας να αποπληρώσουμε υποχρεώσεις πλέον μπαίνει η Ελλάδα σε μία τελείως διαφορετική φάση την οποία και θέλουμε όλοι να αποφύγουμε. Αρα εύχομαι και ελπίζω οι μεταρρυθμίσεις που θα προτείνει ο κ. Τσίπρας να γίνουν αποδεκτές από το Eurogroup για να μην κάνουμε “μαύρο” Πάσχα».

Στο ερώτημα αν είναι διατεθειμένη να ψηφίσει στη Βουλή τις μεταρρυθμίσεις που θα φέρει ο κ. Τσίπρας η βουλευτής της Ν.Δ. απάντησε: «Εγώ ανήκω σε αυτούς οι οποίοι λένε ότι οτιδήποτε είναι σωστό η ΝΔ ή τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά προσωπικώς το έχω κάνει άλλωστε πολλές φορές, θα το κάνω και σήμερα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο,τι είναι σωστό για τη χώρα, όταν τα τελευταία 3 χρόνια παρακαλώ για ένα ελάχιστο επίπεδο εθνικής συνεννόησης, όταν σήμερα η χώρα βρίσκεται στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, όταν ανοικτά πλέον γίνεται κουβέντα αν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, δεν φαντάζομαι ότι απευθυνόμενη σε μένα έχετε αμφιβολία ότι αν ο κ. Τσίπρας φέρει μία συμπεφωνημένη λύση με την Ευρώπη ότι υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος τουλάχιστον με τη δική μου ιστορία να την καταψηφίσει».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v