Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πήγαν να ληστέψουν ψιλικατζίδικο και πιάστηκαν στα "πράσα"

Λίγες μόνο ώρες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης για να φτάσουν στα ίχνη δύο ατόμων

Πήγαν να ληστέψουν ψιλικατζίδικο και πιάστηκαν στα πράσα
Λίγες μόνο ώρες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης για να φτάσουν στα ίχνη δύο ατόμων, που αποπειράθηκαν να ληστέψουν ιδιοκτήτρια καταστήματος με ψιλικά είδη στην Κατερίνη.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 16χρονος και ένας 21χρονος.
 
Όπως προέκυψε από τις έρευνες, χθες το βράδυ, στην Κατερίνη ο 16χρονος φορώντας κουκούλα τύπου full face μπήκε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να ακινητοποιήσει την ιδιοκτήτρια.

Όταν η 62χρονη αντέδρασε, ο ανήλικος μαζί με τον 21χρονο συνεργό του που τον περίμενε έξω από το κατάστημα έχοντας τον ρόλο του «τσιλιαδόρου» τράπηκαν άπραγοι σε φυγή.

Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων τα δύο νεαρά άτομα εντοπίστηκαν μία ώρα αργότερα στην Κατερίνη, αναγνωρίστηκαν από την παθούσα ως οι δράστες της σε βάρος της ληστείας και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε η κουκούλα και ένα μαχαίρι. Από την περαιτέρω αστυνομική προανάκριση προέκυψε πως ο 16χρονος με την ίδια μέθοδο αποπειράθηκε να ληστέψει 56χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών στην ίδια πόλη.

Πηγή: seleo.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v