Το τηλεφώνημα της Βίκυς στον Άκη

Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης λίγες ώρες μετά την νέα απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής της μίλησε για τελευταία φορά η κ. Σταμάτη με τον σύζυγό της Ακη Τσοχατζόπουλο. Τέσσερις συλλήψεις για την απόδραση από το Δρομοκαΐτειο.

Το τηλεφώνημα της Βίκυς στον Άκη
Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη επικοινώνησε τελευταία φορά με τον σύζυγό της και κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού Ακη Τσοχατζόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έκλαιγε και ήταν πολύ απογοητευμένη από την απόφαση του δικαστηρίου που της απέρριψε για πέμπτη φορά το αίτημά της να αποφυλακιστεί.

Ο πρώην υπουργός προσπάθησε να την ηρεμήσει λέγοντάς της «Μη φοβάσαι. Την επόμενη φορά θα βγεις».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Α.Τσοχατζόπουλος ρίχνει τις ευθύνες για την απόδραση και την κατάσταση της συζύγου του στους δικαστές λόγω της απόφασης που εξέδωσαν ενώ όπως λέει σε συνομιλητές του φοβάται ακόμα και για τη ζωή της.

Τέσσερις συλλήψεις για την απόδραση

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για παραμέληση κρατουμένου οι δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι που είχαν επιφορτιστεί με τη φρούρηση το βράδυ της Τετάρτης της Βίκυς Σταμάτη.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου καταζητείται από τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν απέδρασε από το δωμάτιο στο οποίο κρατείτο στο Δρομοκαΐτειο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κ. Σταμάτη έφυγε από το δωμάτιό της από την μπαλκονόπορτα, η οποία βρέθηκε ανοικτή.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την απόδραση περίπου στις 6 το πρωί της Πέμπτης, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κ. Σταμάτη θα πρέπει να απέδρασε στο διάστημα μεταξύ 01:00-05:00 τα ξημερώματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v