Βρέθηκε το δεύτερο μαύρο κουτί

Γάλλος εισαγγελέας δήλωσε ότι βρέθηκε το δεύτερο μαύρο κουτί στα συντρίμμια του αεροσκάφους της Germanwings. Μεθόδους αυτοκτονίας έψαχνε στο Διαδίκτυο ο Λούμπιτζ.

  • Real.gr
Βρέθηκε το δεύτερο μαύρο κουτί
Γάλλος εισαγγελέας δήλωσε ότι βρέθηκε το δεύτερο μαύρο κουτί στα συντρίμμια του αεροσκάφους της Germanwings, στις γαλλικές Άλπεις. Η τραγωδία σημειώθηκε την προηγούμενη Τρίτη και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 150 άνθρωποι.

Τα δεδομένα του πρώτου μαύρου κουτιού είναι αυτά που οδήγησαν τις έρευνες στον συγκυβερνήτη Αντρέας Λούμπιτζ, που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, φέρεται να έριξε το αεροπλάνο επίτηδες.

Πλέον, μετά την εύρεση του δεύτερου μαύρου κουτιού, οι αρχές πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να φέρουν στο φως περισσότερα στοιχεία για τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του Γάλλου εισαγγελέα, οι γερμανικές αρχές γνωστοποίησαν - αφού ερεύνησαν τον υπολογιστή του - ότι ο Λούμπιτζ είχε ψάξει το τελευταίο διάστημα στο Διαδίκτυο τρόπους αυτοκτονίας αλλά και τις ρυθμίσεις ασφαλείας στην πόρτα του πιλοτηρίου.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v