Στη δημοσιότητα βίντεο από τους χώρους του ΕΚΠΑ

Την κατάσταση η οποία επικρατεί στους εσωτερικούς χώρους της Πρυτανείας δημοσίευσαν με βίντεο οι καταληψίες.

Στη δημοσιότητα βίντεο από τους χώρους του ΕΚΠΑ
Με βίντεο το οποίο δημοσίευσαν το πρωί της Τρίτης (14/04) οι καταληψίες του ΕΚΠΑ απαντούν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πρυτανικές αρχές και στην οποία μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι «παρουσιάσθηκαν αναφορές στο διαδίκτυο για ενδεχόμενες συγκρούσεις μέσα στον ίδιο κανονικά αξιοσέβαστο χώρο μεταξύ αλλότριων ως προς το Πανεπιστήμιο ομάδων».

Στο βίντεο περιγράφονται εικόνες των εσωτερικών χώρων της Πρυτανείας και με αυτό, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωσή τους: «Αυτό το βίντεο αποτελεί ένα ενδεικτικό απόσπασμα που δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα γραφεία και οι εσωτερικοί χώροι της Πρυτανείας στους οποίους, είναι εμφανές ότι δεν έχουν προκληθεί υλικές ζημιές».


VIDEO - ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ από realmedialive

Στην πρωινή εκπομπή του Mega αναφέρθηκε στο θέμα ο αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής Ευσταθ. Ευσταθόπουλος ο οποίος είπε: «Ο υπουργός δηλώνει ότι δεν μπορεί να λύσει το θέμα, άρα ορθά νομίζω οι πρυτανικές αρχές απευθύνθηκαν στον πρωθυπουργό. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί άλλο αυτό. Δεν μπορεί το Πανεπιστήμιο άλλο κλειστό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v