Παφίλης: Θα σας χορέψουν στο ταψί οι αγορές

«Όχι μόνο δεν θα βαράτε τους ζουρνάδες στις αγορές αλλά οι αγορές θα σας χορέψουν στο ταψί όπως φαίνεται» τόνισε από το βήμα της βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

  • Real.gr
Παφίλης: Θα σας χορέψουν στο ταψί οι αγορές
«Όχι μόνο δεν θα βαράτε τους ζουρνάδες στις αγορές αλλά οι αγορές θα σας χορέψουν στο ταψί όπως φαίνεται» τόνισε από το βήμα της βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για την αποσυμφόρηση των φυλακών επισημαίνοντας ότι οι πρόσφατες εξελίξεις δικαιώνουν αυτά που εδώ και χρόνια έχει πει το ΚΚΕ.

Ο ίδιος τόνισε πως η μοναδική φιλολαϊκή λύση είναι η έξοδος της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όσον αφορά το μείζον θέμα του μεταναστευτικού ο ίδιος υπενθύμισε πως μόνο το ΚΚΕ είχε διαφωνήσει με την Συνθήκη του Δουβλίνου και στην Συνθήκη Σένγκεν.

Τέλος, αναφορικά με το νομοσχέδιο ανέφερε ότι πρόκειται να ψηφίσει «παρών» το ΚΚΕ, καθώς διαφωνεί με ορισμένες ρυθμίσεις του νομοσχεδίου. «Χρειάζονται δομές και προσωπικό για να αναμορφωθεί ουσιαστικά το σωφρονιστικό σύστημα» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v