Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ν.Βούτσης. Δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας νεκροί

«Δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας εχθροί, δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας νεκροί» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης κατά την τοποθέτηση του στην βουλή.

  • Real.gr
Ν.Βούτσης. Δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας νεκροί
«Δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας εχθροί, δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας νεκροί» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης κατά την τοποθέτηση του στην βουλή για το νομοσχέδιο που προβλέπει την αποσυμφόρηση των φυλακών προτρέποντας την αντιπολίτευση να φύγει από αυτή την διχαστική νοοτροπία. «Η δημοκρατία στην χώρα μας υπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει» τόνισε ο ίδιος.

«Πως μας ζητάτε να εξαιρέσουμε από την επιείκεια ανθρώπους καταδικασμένους για τρομοκρατία;» αναρωτήθηκε ο ίδιος επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει ευαισθησία αλά καρτ αλλά διαχρονικά στάθηκε δίπλα σε όλες τις ευπαθείς ομάδες αδιακρίτως.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας ότι επιδίδεται σε μια απαράδεκτη κινδυνολογία στέλνοντας μηνύματα κυρίως προς τα έξω. «Πείτε μας ευθέως τι πρέπει να κάνουμε. Ποιό κόμμα από εδώ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή εισηγείται να υποχωρήσουμε στις υποταγές του κ. Σόιμπλε και των λοιπών δανειστών» τόνισε χαρακτηριστικά λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα επανακτήσει την αξιοπρέπεια της και θα πάψει να υποχωρεί στις πιέσεις των ξένων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v