Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Τέξας

Το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε εναντίον της συγκέντρωσης μιας ισλαμοφοβικής οργάνωσης, η οποία διεξήγαγε διαγωνισμό με σκίτσα του Μωάμεθ στο Τέξας.

  • Real.gr
Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Τέξας
Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (IΚ) ανέλαβε σήμερα την ευθύνη για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (προχθές) εναντίον της συγκέντρωσης μιας ισλαμοφοβικής οργάνωσης η οποία διεξήγαγε διαγωνισμό με σκίτσα του Μωάμεθ στο Τέξας, στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες, όπωςμετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

"Δύο στρατιώτες του χαλιφάτου πραγματοποίησαν επίθεση εναντίον μίας έκθεσης σκίτσων κατά του προφήτη στο Γκάρλαντ του Τέξας, στην Αμερική", δηλώνει στον ραδιοφωνικό σταθμό της η εξτρεμιστική οργάνωση, η οποία έχει ιδρύσει ένα αυτοκοκαλούμενο "χαλιφάτο" στο Ιράκ και στη Συρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο