BILD: Ο Λούμπιτς είχε κάνει... πρόβα τη συντριβή του Airbus

Σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια φαίνεται πως ήταν από τον Γερμανό συγκυβερνήτη η συντριβή του μοιραίου Airbus στις Αλπεις που στοίχισε τη ζωή σε 150 ανθρώπους.

  • Real.gr
BILD: Ο Λούμπιτς είχε κάνει... πρόβα τη συντριβή του Airbus
Περίπου δύο μήνες μετά την τραγωδία της Germanwings που στοίχισε τη ζωή σε 150 ανθρώπους, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αποδεικνύουν ότι ο Αντρέας Λούμπιτς είχε προσχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια της μοιραίας πτήσης.

Σύμφωνα με σημερινό (06/05) δημοσίευμα της Bild
ο Γερμανός συγκυβερνήτης είχε κάνει πρόβα τη διαδικασία της συντριβής στην αμέσως προηγούμενη πτήση!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πηγές από την γαλλική υπηρεσία BEA, ο Λούμπιτς είχε προβάρει την μείωση χωρίς αιτία καθόδου του αεροπλάνου σε χαμηλότερο υψόμετρο την ίδια ημέρα, την 24η Μαρτίου, στην πτήση από Ντίσελντορφ προς Μπαρτσελόνα, στην προηγούμενη, δηλαδή, της μοιραίας πτήσης από την ισπανική στη γερμανική πόλη.

Τα παραπάνω αναμένεται να αναφέρονται σε έκθεση της ΒΕΑ που θα δει σήμερα το φως της δημοσιότητας και στην οποία μεταξύ άλλων σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα σημειώνεται χαρακτηριστικά: «μια ελεγχόμενη κάθοδος που διήρκησε για λεπτά και για την οποία δεν υπήρχε καμία αεροναυτική εξήγηση».

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v