ΗΠΑ: Φαγητό σε άπορους προσφέρει Ελληνίδα εστιάτορας

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία μίας ομογενούς των ΗΠΑ που συγκινήθηκε όταν είδε έναν άστεγο να ψάχνει για φαγητό στον σκουπιδοτενεκέ του εστιατορίου της. (VIDEO)

  • Real.gr
ΗΠΑ: Φαγητό σε άπορους προσφέρει Ελληνίδα εστιάτορας
Τον γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία μίας ομογενούς των ΗΠΑ που συγκινήθηκε όταν είδε έναν άστεγο να ψάχνει για φαγητό στον σκουπιδοτενεκέ του εστιατορίου της και αποφάσισε καθημερινά να προσφέρει φαγητό σε όποιον άστεγο ή έχοντα ανάγκη έμπαινε στο Zorba's και ζητούσε ένα πιάτο φαγητό!

"Κανείς δεν επιτρέπεται να μένει νηστικός το 2015", δηλώνει η Ελένη Φωτίδου, που ζει στην πόλη Βιρτζίνια Μπιτς της Βιρτζίνια και είναι ιδιοκτήτρια ενός ελληνικού εστιατορίου, του Zorba's.

Μέρες νωρίτερα, είχαν δει έναν άνδρα να ψάχνει στα σκουπίδια τους για φαγητό. Αμέσως μία κοπέλα εργαζόμενη εκεί έτρεξε να του δώσει λίγο νερό και του προσέφερε και φαγητό, αλλά εκείνος έδειξε προσβεβλημένος και δεν δέχθηκε την προσφορά τους. Προκειμένου να μην προσβάλλουν οποιονδήποτε είχε ανάγκη, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου ανήρτησαν ανακοινώσεις στην είσοδο καθώς και πάνω από τους κάδους όπου προσκαλούσαν οποιονδήποτε πεινούσε ή είχε ανάγκη να εισέλθει και να ζητήσει ένα πιάτο φαγητό χωρίς να του κάνουν κάποια ερώτηση.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v