Η Bathesda ανακοίνωσε και επίσημα το Fallout 4

Η εταιρεία ανάπτυξης video gamesανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο επεισόδιο του δημοφιλούς παιχνιδιού, το πρώτο της σειράς μετά το 2010.

Η Bathesda ανακοίνωσε και επίσημα το Fallout 4
Η εταιρεία ανάπτυξης video games Bathesda ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο επεισόδιο του δημοφιλούς παιχνιδιού Fallout , το πρώτο της σειράς μετά το 2010.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το Fallout 4 θα είναι διαθέσιμο για συστήματα PC, Playstation 4 και Xbox One. Ωστόσο, η Bathesda δεν έδωσε κάποια συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα κατά το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο installment του Fallout.

Οι αναφορές που γίνονταν στα ναρκωτικά σε προηγούμενες εκδόσεις του παιχνιδιού, είχαν οδηγήσει την Αυστραλία στην προσωρινή απαγόρευσή του στη χώρα. Επιπλέον, το περιεχόμενο του Fallout 3 κρίθηκε ότι ήταν κατάλληλο για εφήβους άνω των 15 ετών, ενώ το Fallout 4 για ενήλικους άνω των 18 ετών.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα βίντεο με το trailer του παιχνιδιού, όπου φαίνεται ότι ένας πυρηνικός πόλεμος έχει καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας σκύλος πρωταγωνιστεί στο trailer κάτι που υποδηλώνει ότι πρόκειται για κάποιον ελεγχόμενο χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Το περιεχόμενο του video μπορεί να μην είναι κατάλληλο για ανηλίκους



«Γνωρίζουμε τι σημαίνει για όλους αυτό το παιχνίδι», δήλωσε στο ειδησεογραφικό δίκτυο BBC ο Τοντ Χάουαρντ, επικεφαλής ανάπτυξης του παιχνιδιού. «Ο χρόνος και η τεχνολογία μας επέτρεψαν να είμαστε πιο αισιόδοξοι από ποτέ. Ποτέ άλλοτε δεν ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι για ένα παιχνίδι και αγωνιούμε να το μοιραστούμε με τον κόσμο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Ρομπ Κρόσλι, συντάκτης της βρετανικής έκδοσης της ιστοσελίδας Gamespot, δήλωσε ότι περιμένει ότι η Bathesda θα έχει ακολουθήσει την ήδη επιτυχημένη συνταγή του Fallout 3.
«Δεν θα εκπλαγώ εάν η ανανεωμένη με νέα χρώματα φόρμουλα του Fallout 3 ικανοποιήσει τους πάντες», δήλωσε ο Κρόσλι. «Το Fallout 3 δεν ήταν το πιο ελκυστικό παιχνίδι στον κόσμο, ήταν ελαφρώς πρόχειρο στις άκρες, οπότε μία έκδοση με σύγχρονα γραφικά ίσως είναι αρκετή. Ωστόσο, θα πρέπει να υπάρχει ένα επίπεδο καινοτομίας. Θα περίμενα ορισμένα νέα στοιχεία, τα οποία όμως πιθανόν δεν θα απέχουν πολύ από τα πρότυπα. Δεν πρόκειται να επανεφεύρουν τον τροχό», πρόσθεσε ο ίδιος.
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι και την ημερομηνία κυκλοφορίας του αναμένεται να ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης Ε3, η οποία είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στα τέλη του Ιουνίου στο Λος 'Αντζελες των ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v