Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζει το φθινοπωρινό σκηνικό του καιρού

Οι σποραδικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά της χώρας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Τετάρτη.

  • Real.gr
Συνεχίζει το φθινοπωρινό σκηνικό του καιρού
Οι σποραδικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά της χώρας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Τετάρτη.

Στη δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο τα φαινόμενα πιθανόν να είναι πιο ισχυρά και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τις απογευματινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές, Βελτίωση του καιρού από το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες οι οποίες στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο πιθανώς να είναι καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν στη Θεσσαλία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες οι οποίες στην Πελοπόννησο πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια δυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο