Eσπευσμένα στην Αθήνα ο Σαμαράς λόγω των εξελίξεων στις διαπραγματεύσεις

Για λόγους καθήκοντος που ο καθένας από εσάς αντιλαμβάνεται, θεωρώ ότι είναι χρήσιμο αυτές τις στιγμές να βρίσκομαι στην πρωτεύουσα, είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. και αναχώρησε από την Καστοριά.

Eσπευσμένα στην Αθήνα ο Σαμαράς λόγω των εξελίξεων στις διαπραγματεύσεις
Για την Αθήνα αναχώρησε, εσπευσμένα από την Καστοριά ο πρόεδρος της Ν.Δ., λόγω των εξελίξεων με τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες, και ακύρωσε το υπόλοιπο πρόγραμμα της περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία.

«Ελπίζω να υπάρχουν θετικά νέα και τα πράγματα να πάνε καλά», είπε ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Δυτικής Μακεδονίας της Ν.Δ. στην Καστοριά και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι και την τελευταία στιγμή λύση μπορεί και πρέπει να υπάρξει. Από την άλλη πλευρά, για λόγους καθήκοντος, που ο καθένας από εσάς αντιλαμβάνεται, θεωρώ ότι είναι χρήσιμο αυτές τις στιγμές να βρίσκομαι στην Αθήνα. Γι αυτό τον λόγο θα μου επιτρέψετε-πιστεύω ότι είναι σωστό αυτό που κάνω-χωρίς να θέλω να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να πάω».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ




Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο