Κουρουμπλής: Παραμένω αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση

«Φαντάζομαι ότι θα επικρατήσει η λογική σε όλες τις πλευρές», είπε στον real fm 97,8 ο υπουργός Υγείας.

  • Real.gr
Κουρουμπλής: Παραμένω αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση
Αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

Ερωτηθείς τι βλέπει για την επόμενη μέρα με φόντο τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες και τι αποφάσεις θα πάρει η κυβέρνηση, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων είπε:

«Δεν υπάρχει ζήτημα επόμενης μέρας. Παραμένω αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση, διότι με τη λογική που διακατέχει εμένα όλοι αντιλαμβάνονται ότι αυτό που λέμε ρήξη είναι μια υπόθεση που κανείς δεν πρέπει να υπολογίσει επαρκώς τις επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν και επειδή δεν μπορεί να τις προσδιορίζει κανείς, γιατί δεν έχει ξανασυμβεί. Φαντάζομαι ότι θα επικρατήσει η λογική σε όλες τις πλευρές».

«Νομίζω ότι η κυβέρνηση», πρόσθεσε ο ίδιος, «χωρίς να θέλω να επαινέσω την κυβέρνηση, με βάση τις δεσμεύσεις τις προεκλογικές που είχε, έχει βάλει πάρα πολύ νερό στο κρασί της».

«Από την άλλη πλευρά, όμως, επιμένουν να ληφθούν μέτρα, τα οποία δεν έπεισαν κανένα ότι είχαν αποτελεσματικότητα. Δηλαδή η μείωση μισθών και συντάξεων θα έχει επίπτωση στην οικονομία, δεν πρόκειται να βοηθήσει, ούτε βοήθησε μέχρι σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v