Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για ληστείες σε φαρμακεία και σουπερμάρκετ

Τον ληστή που είχε «χτυπήσει» σε διάστημα 1 μήνα πέντε φαρμακεία κι ένα σουπερμάρκετ σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης συνέλαβαν οι Αστυνομικές Αρχές της πόλης.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για ληστείες σε φαρμακεία και σουπερμάρκετ
Τον ληστή που είχε «χτυπήσει» σε διάστημα ενός μήνα πέντε φαρμακεία κι ένα σουπερμάρκετ σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης συνέλαβαν οι Αστυνομικές Αρχές της πόλης.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην εξοχική του κατοικία, στο Σταυρό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, το διάστημα από τα τέλη Μαρτίου έως τα τέλη Απριλίου του τρέχοντος έτους, κατηγορείται ότι διέπραξε, υπό την απειλή πιστολιού, τη μία ληστεία μετά την άλλη, φτάνοντας τον αριθμό έξι, ενώ η λεία του εκτιμάται ότι ξεπερνάει τα 1000 ευρώ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι φορούσε γυαλιά ηλίου ή/και καπέλο, ενώ το σήμα κατατεθέν του ήταν το ασημί Ι.Χ. αυτοκίνητο, μάρκας Σιτροέν, που χρησιμοποιούσε ως μέσο διαφυγής.

Αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρικές καταθέσεις, αστυνομικοί της Ασφάλειας Σταυρούπολης έφτιαξαν το προφίλ του και έφτασαν στα ίχνη του, κατορθώνοντας να τον συλλάβουν χθες το πρωί.
 
Στο σπίτι όπου έγινε η σύλληψη βρέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο που φέρεται ότι είχε αφαιρέσει από ιδιοκτήτρια φαρμακείου, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και μικροποσότητα κάνναβης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v