Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαμαράς: Ο λαός ξεσηκώνεται

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ στην συγκέντρωση που διοργάνωσε η πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη».

Σαμαράς: Ο λαός ξεσηκώνεται
Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην περιφερειακή συνδιάσκεψη της ΝΔ στα Τρίκαλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην συγκέντρωση που διοργάνωσε η πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη».

«Ο λαός ξεσηκώνεται δεν παίζουμε με το μέλλον της χώρας μένουμε στην Ευρώπη. Για μας είναι εθνική κόκκινη γραμμή η παραμονή της χώρας μας στην Ευρώπη και στο ευρώ, για λόγους όχι μόνο οικονομικούς αλλά και λόγους εθνικής ασφαλείας» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.





Παράλληλα σημείωσε πως η έξοδος από το ευρώ θα ήταν καταστροφή για την χώρα. «Εάν βγούμε από το ευρώ η χώρα μας θα ζούσε την μεγαλύτερη καταστροφή σε καιρούς ειρήνης. Η κατάσταση δεν θα είναι καλύτερη ακόμα και αν η χώρα χρεοκοπήσει εντός ευρώ. Θέλουν τον κόσμο με συσσίτια και με κουπόνια όπως είπε ο κ. Λαπαβίτσας» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα φέρει νέα μνημόνια με επώδυνα μέτρα. «Καμαρώστε τους τάχα αντιμνημονιακούς, που θα φέρουν νέα μνημόνια και περισσότερα μέτρα. Ζήτησαν παράταση υπέγραψαν μνημόνιο και δεν πήραν χρήματα. Μας ζητούσε η τρόικα 1,5 δισ. ευρώ μέτρα για πλεόνασμα 3% και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για 1% πλεόνασμα ζητούν 4 δις. ευρώ μέτρα. Από μόνη της η κυβέρνηση έχει προτείνει»

Επανέλαβε την πρόταση του για εθνική συνεννόηση. « Οι άνθρωποι παίζουν την Ελλάδα στα ζαριά αλλά δεν θα το επιτρέψουμε. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε την ύστατη αυτή στιγμή αρκεί η κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική. Ζητήσαμε την μεγάλη εθνική συνεννόηση αλλά απάντηση δεν πήραμε»


Real.gr ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΜΙΛΙΑ 2 από realmedialive

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε και στην Ζ. Κωνσταντοπούλου «Μόνιμο παραλήρημα κατά πάντων. Παρακολουθούμε μια εκκολαπτόμενη τύραννο σε ρόλο αυτοκράτειρα πασσόντων Συριζαίων και δεν βρίσκεται κανείς να την μαζέψει».



Real.gr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v