Ηράκλειο : Επτά διαρρήξεις σε σπίτια διέπραξαν δύο νεαροί

Επτά υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν σε σπίτια στο Ηράκλειο και η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τα 35.000 ευρώ, εξιχνιάσθηκαν με τη σύλληψη δύο ατόμων.

  • Real.gr
Ηράκλειο : Επτά διαρρήξεις σε σπίτια διέπραξαν δύο νεαροί
Επτά υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν σε σπίτια στο Ηράκλειο και η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τα 35.000 ευρώ, εξιχνιάσθηκαν με τη σύλληψη δύο ατόμων, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, ενώ αναζητείται ένας ακόμη.

Πρόκειται για ένα 17χρονο και ένα 19χρονο που συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, μετά από διάρρηξη που κατηγορούνται ότι διέπραξαν σε σπίτι ιδιοκτησίας 51χρονης αφαιρώντας κοσμήματα, συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες, μαζί με ένα ακόμη 20χρονο που αναζητείται, είχαν διαπράξει το τελευταίο διάστημα επιπλέον έξι κλοπές, σε σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, μια τηλεόραση και διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας 35.170 ευρώ.

Σε έρευνα που, έγινε στο σπίτι τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια τηλεόραση ιδιοκτησίας 66χρονου, η οποία αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v