Βούτσης: Πιθανή η παράταση στη ρύθμιση χρεών

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραταθεί η προθεσμία για τον διακανονισμό χρεών σε Εφορίες, Ασφαλιστικά Ταμεία και Δήμους, η οποία λήγει σήμερα, άφησε ο υπουργός Εσωτερικών.

Βούτσης: Πιθανή η παράταση στη ρύθμιση χρεών
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί νέα παράταση για την ρύθμιση οφειλών σε Ασφαλιστικά Ταμεία, Εφορίες και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης άφησε ο Υπουργός Εσωτερικών.

Μιλώντας στο "Πρωινό ΑΝΤ1", ο Νίκος Βούτσης είπε ότι επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να δοθεί νέα παράταση στην προθεσμία για ένταξη στην ρύθμιση των 100 δόσεων,.

Αυτή, όπως είπε ο ΥΠΕΣ, έχει αποδώσει σημαντικά έσοδα τόσο για τα Ασφαλιστικά Ταμεία, καθώς ήδη έχουν εισπραχθεί πάνω από 150 εκατ. ευρώ από το πολλαπλάσιο ποσό που έχει τεθεί σε διακανονισμό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ανάλογες σημαντικές εισπράξεις υπάρχουν και από την ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σε Εφορίες και Δήμους.

Η πρώτη προθεσμία για την ρύθμιση εξέπνευσε στις 26 Μαΐου. Κάνοντας χρήση της διάταξης που υπήρχε κατά την ψήφιση του νόμου, το Υπουργείο Οικονομικών παρέτεινε κατά έναν μήνα την διάρκεια ισχύος της, με αποτέλεσμα η διορία για υπαγωγή στην ρύθμιση των 100 δόσεων να λήγει σήμερα.

ΠΗΓΗ: antenna.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v