Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδηλώσεις με άρωμα Ελλάδας στα φετινά Καραϊσκάκεια

Χορευτικά με έντονη αναφορά στην Ελλάδα, έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα, ικανοποιώντας το πολυπληθές ακροατήριο, κατά τη διάρκεια της 48ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ»

Εκδηλώσεις με άρωμα Ελλάδας στα φετινά Καραϊσκάκεια
Χορευτικά με έντονη αναφορά στην Ελλάδα, έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα, ικανοποιώντας το πολυπληθές ακροατήριο, κατά τη διάρκεια της 48ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ» που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Καρδίτσας, την Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας, την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και με χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ και την ΕΡΑ Δίκτυο.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης της Καρδίτσας, όσοι βρέθηκαν, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν διαδοχικά ο Μορφωτικός, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παλιουρίου «ΑΓΙΑΝΝΗΣ», το Χορευτικό ΚΑΠΗ Καρδίτσας, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ματαράγκας, ο Μορφωτικός, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δρυμού Ελασσόνας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής και ο Μορφωτικός Σύλλογος Μητρόπολης. Για άλλη μια φορά, η συμμετοχή του κόσμου υπήρξε εντυπωσιακή.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως και τις 28 Ιουνίου και ξεκινούν καθημερινά στις 9.15μμ. ενώ για μία ακόμη χρονιά η ομογένεια αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος από άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ζωντανά όλες τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.
 
Αυτό γίνεται μέσω του «ΣΥΖΕΥΞΙΣ» και σε συνεργασία με τον ΟΤΕ και τον Δήμο Καρδίτσας με αναμετάδοση από τα sites του Δήμου: www.dimoskarditsas.gov.gr και της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων: www.enpolis.gr.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v