Τι αναφέρει η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ

Η χώρα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν χρειάζεται δημοψήφισμα, σημειώνεται στην απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.

  • Real.gr
Τι αναφέρει η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ
Η χώρα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν χρειάζεται δημοψήφισμα. Χρειάζεται να κυβερνηθεί υπεύθυνα από μία κυβέρνηση που μόλις πριν 5 μήνες πήρε νωπή λαϊκή εντολή, σημειώνεται στην απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.

Και προστίθεται στην ανακοίνωση: "Όταν υπάρχουν σοβαρά διλήμματα αυτά δεν μπορούν να λυθούν με μία δημοψηφισματική λογική. Οποιοδήποτε ερώτημα σε ενδεχόμενο δημοψήφισμα θα ερμηνευθεί εξ αντικειμένου ως ερώτημα παραμονής ή όχι στην ευρωζώνη. Η αβεβαιότητα θα συνεχισθεί αντί να τερματιστεί. Η κυβέρνηση μόλις πριν 5 μήνες πήρε ξεκάθαρη εντολή για λύση εντός Ε.Ε. και ευρωζώνης με πιο αποτελεσματική διαπραγμάτευση και όχι για ρήξη".
 
Ενώ επισημαίνεται: "Όταν κυβερνάς δεν πρέπει να εγκλωβίζεσαι αλλά πρέπει να προσαρμόζεσαι με βάση τις καινούριες συνθήκες για να μην έρθεις σε αδιέξοδα. Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε ότι σε περίπτωση που αποφασισθεί σήμερα από τη Βουλή η διεξαγωγή δημοψηφίσματος, θα συνεδριάσουν τα συλλογικά όργανα της ΔΗΜΑΡ για τη θέση του κόμματος".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v