Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεοχάρης: Στο Μαξίμου ομάδα με στελέχη του ΓΛΚ δουλεύει σχέδιο για δραχμή

Για σχέδιο της κυβέρνησης να οδηγήσει τη χώρα σε αλλαγή νομίσματος έκανε λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού τόσο στη Βουλή, όσο και με ανάρτησή του στο twitter. «Ντροπή και τίποτα άλλο» απαντά η κυβέρνηση.

Θεοχάρης: Στο Μαξίμου ομάδα με στελέχη του ΓΛΚ δουλεύει σχέδιο για δραχμή

Για σχέδιο της κυβέρνησης να οδηγήσει τη χώρα σε αλλαγή νομίσματος έκανε λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού τόσο στη Βουλή, όσο και με ανάρτησή του στο twitter.

«Καταγγέλλω ότι υπάρχει ήδη στο Μαξίμου ομάδα εργασίας με άτομα από το Γενικό Λογιστήριο που αυτή τη στιγμή δουλεύει για τη δραχμή. Αυτή τη στιγμή. Εχετε σχέδιο να μας πάτε στη δραχμή. Δεν είναι δια της διολισθήσεως», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης μιλώντας στην ολομέλεια του κοινοβουλίου.

Σκληρή ήταν η απάντηση του Μαξίμου: Η σημερινή δήλωση του κ. Θεοχάρη, εκτός από σενάριο επιστημονικής φαντασίας,  αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, πόσο μάλλον όταν είναι εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο ευαγγελίζεται την “ευθύνη”. Ντροπή και τίποτα άλλο.



Λίγο νωρίτερα με ανάρτησή του στο twitter ο βουλευτής του Ποταμιού είχε γράψει: «Υπάρχει ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου ομάδα με στελέχη του ΓΛΚ που δουλεύει το σχέδιο για να μας πάει στη δραχμή».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v