Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Η κυβέρνηση δεν υπέκυψε»

«Το ναι δεν σημαίνει ναι στην Ευρώπη. Σημαίνει ναι στο τελεσίγραφο της τρόικας στην ελληνική κυβέρνηση» δήλωσε στο μήνυμά της η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Η κυβέρνηση δεν υπέκυψε»
«Το ναι δεν σημαίνει ναι στην Ευρώπη. Σημαίνει ναι στο τελεσίγραφο της τρόικας στην ελληνική κυβέρνηση» δήλωσε στο μήνυμά της η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και τόνισε:

«Το όχι σημαίνει όχι στις αντιδημοκρατικές πρακτικές. Όχι στα τελεσίγραφα και στα τεχνητά αδιέξοδα, όχι στην οικονομική και πολιτική υποταγή».

Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι «η κυβέρνηση όρθωσε το ανάστημά της, δεν υπέκυψε, δεν συνθηκολόγησε προδίδοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η Βουλή του 2015 στάθηκε στο ύψος της, δεν έκανε μέτρα του κράτους μέτρα που θα καταδίκαζαν πολλές γενιές στην μνημονιακή δουλεία».

«Για πρώτη φορά ο λαός μπορεί να αποφασίσει για το μέλλον του να αποτινάξει με το όχι του τον μνημονιακό ζυγό» δήλωσε και ζήτησε από τους πολίτες να μην επιτρέψουν την ανατροπή της κυβέρνησης από εκείνους που για μήνες απεργάζονται σενάρια αποσταθεροποίησης και εκτροπής.

Ο λαός θα πρέπει να «στείλει ένα ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα και στους άλλους λαούς της Ευρώπης ότι η Δημοκρατία είναι υπόθεση των ανθρώπων και των λαών, όχι των τραπεζών, των τραπεζιτών και των αγορών».


Real.gr Ζ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v