Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών για το δημοψήφισμα

Τι είπαν μετά την κάλπη οι Αλ. Τσίπρας, Αντ. Σαμαράς, Στ. Θεοδωράκης, Δημ. Κουτσούμπας, Π. Καμμένος, Φ. Γεννηματά. (VIDEO)

  • Real.gr
Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών για το δημοψήφισμα
Ο λαός στέλνει μήνυμα ότι έχει στα χέρια του την επιλογή, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός ο οποίος έφτασε λίγο πριν από τις 10:30 στο εκλογικό τμήμα του δημοτικού σχολείου της Κυψέλης.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε βέβαιος ότι «από αύριο θα έχουμε ανοίξει έναν δρόμο για όλους τους λαούς της Ευρώπης».


VIDEO - ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ από realmedialive

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο Μεσσηνίας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Ν.Δ.


VIDEO-ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ από realmedialive

«Σήμερα οι Έλληνες αποφασίζουμε για τη μοίρα της χώρας μας. Ψηφίζουμε “ναι” στην Ελλάδα, ψηφίζουμε “ναι” στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.


VIDEO - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ από realmedialive

«Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας, να δυναμώσουμε την ευρωπαϊκή πορεία της», τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Χαϊδάρι.


VIDEO-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ από realmedialive

«Η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας με ενότητα σε συμμαχία, με ετοιμότητα κι εγρήγορση πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις οποιεσδήποτε εξελίξεις, είτε αυτές οδηγήσουν σε μία νέα συμφωνία-καρμανιόλα, μνημόνιο ουσιαστικά με σκληρά μέτρα είτε δρομολογήσουν εξελίξεις εξόδου από το ευρώ διπλού νομίσματος με χρεοκοπημένο τον λαό μας», δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε εκλογικό τμήμα στη Γλυφάδα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος προσήλθε συνοδευόμενος από την κόρη του.


VIDEO - ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ από realmedialive

«Σε αυτήν χώρα γεννήθηκε η Δημοκρατία και η Δημοκρατία δίνει το δικαίωμα στους πολίτες να αποφασίζουν εκείνοι», τόνισε μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος.


VIDEO - ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ από realmedialive

«Είναι ώρα απόφασης και ευθύνης, ο ελληνικός λαός η νέα γένια ενωμένοι ψηφίζουν για τη Δημοκρατία. Διεκδικούμε μία βιώσιμη συμφωνία», σημείωσε στις δηλώσεις της η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά που ψήφισε σε δημοτικό σχολείο στο Νέο Κόσμο.

- Παπανδρέου: Να μείνουμε στον σκληρό πυρήνα του ευρώ

- Θεοχαρόπουλος: Την επόμενη ημέρα να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς πόλωση

- Ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής

- Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η δημοκρατία θα λύσει όλα τα αδιέξοδα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v