Ρ. Μακρή: Η λαϊκή βούληση αποτελεί την πλέον δεσμευτική εντολή

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί την επιλογή της να απουσιάζει από την ψηφοφορία στη Βουλή, με αντικείμενο την παροχή εξουσιοδότησης στην κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις.

  • Real.gr
Ρ. Μακρή: Η λαϊκή βούληση αποτελεί την πλέον δεσμευτική εντολή
Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή εξηγεί την επιλογή της να απουσιάζει από την ψηφοφορία στη Βουλή, με αντικείμενο την παροχή εξουσιοδότησης στην κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

«Η λαϊκή βούληση αποτελεί την πλέον δεσμευτική εντολή που δύναται να λάβει μια κυβέρνηση και δεν νομιμοποιούμαστε να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε ψηφοφορία ερμηνείας μιας ξεκάθαρης δήλωσης των πολιτών αυτής της χώρας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ίδια.

Αναλυτικά το σχετικό κείμενο:

«Ξεκαθάρισα στην τοποθέτησή μου στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων ότι για το ζήτημα της Ελληνικής πρότασης ο Ελληνικός Λαός έχει δώσει εξουσιοδότηση διαπραγμάτευσης στις 25 Ιανουαρίου και εντολή απόρριψης των μέτρων λιτότητας στις 5 Ιουλίου.

Η Λαϊκή βούληση αποτελεί την πλέον δεσμευτική εντολή που δύναται να λάβει μια Κυβέρνηση και δεν νομιμοποιούμαστε να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε ψηφοφορία ερμηνείας μιας ξεκάθαρης δήλωσης των πολιτών αυτής της Χώρας. Η θέση μου είναι σαφής και καταγεγραμμένη».



Ευρεία εξουσιοδότηση - Πλήγμα στην κυβέρνηση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v