Βουλευτής CDU: Χωρίς μεταρρυθμίσεις δεν θα υπάρξει βοήθεια

Ένας υψηλόβαθμος Γερμανός βουλευτής του κόμματος της καγκελαρίου προειδοποίησε την ελληνική κυβέρνηση να μην αθετήσει τις υποχρεώσεις της για μεταρρυθμίσεις, αν θέλει να λάβει το πακέτο διάσωσης.

  • Real.gr
Βουλευτής CDU: Χωρίς μεταρρυθμίσεις δεν θα υπάρξει βοήθεια
Ένας υψηλόβαθμος Γερμανός βουλευτής του συντηρητικού κόμματος της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ προειδοποίησε σήμερα την ελληνική κυβέρνηση να μην αθετήσει τις υποχρεώσεις της για μεταρρυθμίσεις, αν θέλει να λάβει το πακέτο διάσωσης.

"Παρακολουθούμε στενά αν η Αθήνα, όχι μόνο υιοθετεί τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και τις εφαρμόζει", δήλωσε στην εφημερίδα Bild ο Γκίντερ Κριχμπάουμ, πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο γερμανικό Κοινοβούλιο.

"Η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει τους όρους, διαφορετικά τα χρήματα δεν γίνεται να αποδεσμευτούν", είπε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Από την πλευρά του, ο Αλεξάντερ Λάμπσντορφ, Γερμανός φιλελεύθερος ευρωβουλευτής, δήλωσε στην ίδια εφημερίδα: "Δεν μπορεί να υπάρξει πρόγραμμα βοήθειας, αν η ελληνική κυβέρνηση απομακρυνθεί από τις δεσμεύσεις της. Τότε η ΕΕ θα πρέπει να αναστείλει άμεσα τις συνομιλίες".

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Αξιωματούχοι των θεσμών -Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΕΚΤ και ΔΝΤ- αναμένονται την Παρασκευή στην Αθήνα για συναντήσεις με την ελληνική κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v