Καμμένος: Δεν πρόκειται να γίνουν πλειστηριασμοί στην πρώτη κατοικία

«Όσα χρωστάει η χώρα δεν τα έφαγαν οι πολίτες αλλά συγκεκριμένα συμφέροντα» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛΛ

  • Real.gr
Καμμένος: Δεν πρόκειται να γίνουν πλειστηριασμοί στην πρώτη κατοικία
«Όσα χρωστάει η χώρα δεν τα έφαγαν οι πολίτες αλλά συγκεκριμένα συμφέροντα» τόνισε ο Πάνος Καμμένος υποστηρίζοντας πως όλοι οι φάκελοι των εξοπλιστικών και όχι μόνο θα πάνε στην δικαιοσύνη

«Θα σας τσακίσουμε δεν θα γλιτώσει κανείς από τους εισαγγελείς. Πάμε μαζί. Πάμε να αλλάξουμε την χώρα. Αποκλείστε τις ακραίες δυνάμεις. Όλοι αυτοί θα πρέπει να προφυλακιστούν και να δημευτούν οι περιουσίες τους»

Παράλληλα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛΛ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ για το διάστημα που είχε την διακυβέρνηση της χώρας και ζήτησε την άμεση κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε πως δεν πρόκειται να γίνουν πλειστηριασμοί στην πρώτη κατοικία. «Είδα μια εμμονή αντί να κοιτάμε όλοι μαζί να ελαφρύνουμε τους φόρους από τους πολίτες, αντί να συγχαίρουμε την κυβέρνηση για σκληρή διαπραγμάτευση και να πάμε όλοι μαζί. Περίμενα ότι με την απουσία Βενιζέλου - Σαμαρά από την αίθουσα θα γίνονταν μια διαφορετική συζήτηση αλλά εδώ στεναχωριούνται ορισμένοι που δεν είναι πιο σκληρά τα μέτρα. Δεν υπάρχουν όλα αυτά περί πλειστηριασμών της Α΄ κατοικίας»



Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Real.gr ΚΑΜΜΕΝΟΣ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v