Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η καινούργια τηλεοπτική καμπάνια για τα κλιματιστικά GREE ήρθε να «ανάψει» τις τηλεοπτικές οθόνες

Η νέα 360ο καμπάνια επικοινωνίας των κλιματιστικών GREE, ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά του κλιματισμού

  • Real.gr
Η καινούργια τηλεοπτική καμπάνια για τα κλιματιστικά GREE ήρθε να «ανάψει» τις τηλεοπτικές οθόνες
Η νέα 360ο καμπάνια επικοινωνίας των κλιματιστικών GREE, ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά του κλιματισμού.

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής καμπάνιας των κλιματιστικών GREE, Μαρία Κορινθίου, κόβει την ανάσα και «ανάβει» το τηλεοπτικό κοινό.

Πιστή στο ραντεβού της και αυτό το καλοκαίρι, η εταιρία Δ. ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κλιματιστικών GREE στην Ελλάδα, προσφέρει ευρεία γκάμα κλιματιστικών με υψηλές αποδόσεις, κομψό σχεδιασμό και προσιτές τιμές.

Επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της εταιρείας www.nipponsa.gr για να γνωρίσετε τα προϊόντα κλιματισμού και να βρείτε εκείνο που ταιριάζει στο χώρο και τις ανάγκες σας, πάντα με 10 χρόνια προνομιακή εγγύηση.

Σχετικά με τη GREE

H GREE, ο μεγαλύτερος εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού, παγκοσμίως, είναι συνώνυμη της τεχνολογικής υπεροχής, αλλά και της ασυναγώνιστης ποιότητας κατασκευής.

Στo πλαίσιo της ετήσιας ανανέωσης της γκάμας της και με γνώμονα την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερης οικονομίας στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και πιο ανταγωνιστικής τιμής αγοράς, η εταιρεία συστήνει τις νέες σειρές επιτοίχιων κλιματιστικών της, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών.

*Η 10ετής εγγύηση για το συμπιεστή και η 5ετής για τα υπόλοιπα μέρη του μηχανήματος, χορηγούνται τηρουμένων των όρων και των προϋποθέσεων που τίθενται από τον κατασκευαστή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v