Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παπακωνσταντίνου και Θηβαίος στη 2η ημέρα του Underock Festival 2015

Με Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Χρήστο Θηβαίο συνεχίζεται, την Κυριακή 9 Αυγούστου στο Γήπεδο του Παράλιου Άστρους, η 2η συναυλιακή ημέρα του Underock Festival 2015.

  • Real.gr
Παπακωνσταντίνου και Θηβαίος στη 2η ημέρα του Underock Festival 2015
Με Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Χρήστο Θηβαίο, τους BlueBlack Band και τους Salto Mortale (μπάντες από Τρίπολη και Πάτρα) συνεχίζεται, την Κυριακή 9 Αυγούστου στο Γήπεδο του Παράλιου Άστρους, η 2η συναυλιακή ημέρα του Underock Festival 2015, του μεγαλύτερου pop-rock φεστιβάλ της Πελοποννήσου.

Την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της Κυριακής, καθώς και σύντομο απολογισμό της 1ης συναυλιακής ημέρας, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουλίου με τους Γιάννη Κότσιρα - Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τους Boogie Sinners, έκαναν το μεσημέρι της Δευτέραςη πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Βόρειας Κυνουρίας Γεωργία Κούβαλη και, εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας του φεστιβάλ, οι Δημήτρης Βασιλόπουλος και Κώστας Καμπέρης.

Οι διοργανωτές μίλησαν για τη θερμή υποδοχή του Underock Festival, που ξεκίνησε πέρυσι από την Τρίπολη, αλλά και για τους καλλιτέχνες, που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την οργάνωση και τη συμμετοχή του κόσμου σ’ αυτό.

«Το φεστιβάλ δεν είναι μόνο συναυλίες, θέλουμε να προβάλουμε κι άλλες καλλιτεχνικές δημιουργίες. Θέλουμε να προβάλουμε το video art, τη φωτογραφία, το θέατρο. Του χρόνου θα προβάλουμε video art καλλιτεχνών από την Πελοπόννησο, θα έχουμε και κάποιες πειραματικές θεατρικές σκηνές. Στο χώρο του φεστιβάλ υπάρχουν και διάφορα περίπτερα, όπου ο επισκέπτης μπορεί ν’ αγοράσει χειροποίητα κοσμήματα, να ενημερωθεί για το περιβαλλοντικό πρόγραμμα του δήμου Βόρειας Κυνουρίας για παράδειγμα την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ συμμετείχε με δικό του περίπτερο το υπουργείο Πολιτισμού, όπου γινόταν προβολή του έργου του. Τώρα καλούμε τον κόσμο να φέρει φάρμακα, που έχει περίσσευμα στο σπίτι του, για να ενισχύσουμε το κοινωνικό φαρμακείο του δήμου. Η μουσική είναι το βασικό θέμα του φεστιβάλ, αλλά υπάρχουν και παράλληλες δραστηριότητες» τόνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Κώστας Καρμπέρης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v