Ο Χριστόφ. Παπαδόπουλος επικεφαλής της Επιτροπής Θέσεων;

Ο Τάσος Κορωνάκης επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Κρίσιμη Πολιτική Γραμματεία στις 4 το απόγευμα στην Κουμουνδούρου.

  • Real.gr
Ο Χριστόφ. Παπαδόπουλος επικεφαλής της Επιτροπής Θέσεων;
Ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος, εκ των επικεφαλής της Κίνησης των «53», αποτελεί το φαβορί προκειμένου να αναλάβει επικεφαλής της Επιτροπής Θέσεων για το Έκτακτο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που προγραμματίζεται αρχικά για τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr υπήρξαν σκέψεις να προταθεί η θέση του επικεφαλής και στον Αλέκο Καλύβη, στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας, ωστόσο επιλέχθηκε ο Αλ. Καλύβης να είναι μέλος της Επιτροπής.

Όπως μέλος της Επιτροπής θα είναι και ο Νάσος Ηλιόπουλος, μέλος της ΠΓ, ενώ στη συγγραφή του Προγράμματος θα συμβάλλει και ο Αριστείδης Μπαλτάς, που είχε στο παρελθόν την ευθύνη των Θέσεων αυτών, πλην όμως ως υπουργός Παιδείας θεσμικά δεν μπορεί να είναι και τώρα επικεφαλής.

Επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής θα είναι ο Γραμματέας του κόμματος Τάσος Κορωνάκης, για τον οποίο και οι διαφωνούντες έχουν την εκτίμηση ότι ασκεί άψογα τον θεσμικό του ρόλο και ότι θα κάνει ότι μπορεί για ένα «τίμιο» Συνέδριο, εφόσον φυσικά δεν υπάρξουν νωρίτερα έκτακτες πολιτικές εξελίξεις και διάσπαση του κόμματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v