Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Όπου υπάρχουν πολιτικά επιχειρήματα μπορείς να κερδίσεις»

Δήλωσε ο Β. Μεϊμαράκης, ο οποίος συναντάται με εκπροσώπους της ΓΣΕΕ. Νωρίτερα είχε συνάντηση με τα προεδρεία της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ.

  • Real.gr
«Όπου υπάρχουν πολιτικά επιχειρήματα μπορείς να κερδίσεις»
Με το προεδρείο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ συναντάται ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ στις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξαν, ρώτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τι εικόνα έχει από τη διαπραγμάτευση.
«Δεν έχουμε ολοκληρωμένη ενημέρωση. Μάλλον εσείς έχετε καλύτερη ενημέρωση», του απάντησε μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης.

«Διαπιστώσαμε από τη βοήθεια που προσφέραμε πως το να βρίσκονται όλες οι δυνάμεις μαζί και να ενισχύουν τη διαπραγμάτευση είναι πολύ σημαντικό. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα που έχουμε», συνέχισε ο κ. Παναγόπουλος.

«Πράγματι. Όπου πηγαίναμε με σοβαρά επιχειρήματα και με ενίσχυση των τριτοβάθμιων οργανώσεων στην διαπραγμάτευση το κερδίζαμε. Εκπέμπεις αξιοπιστία. Όπου πας χωρίς κείμενο, χωρίς τσάντες, με τα πουκάμισα έξω, με στιλ χαβαλέ, δεν μπορείς να πείσεις. Όπου υπάρχουν πολιτικά επιχειρήματα μπορείς να κερδίσεις», απάντησε ο κ. Μεϊμαράκης.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση με τα προεδρεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v