Συλλήψεις για κλοπές αυτοκινήτων στον Πύργο

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες, 25 και 15 ετών, και ένας 18χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Αναζητείται 17χρονος συνεργός τους.

Συλλήψεις για κλοπές αυτοκινήτων στον Πύργο
Συνελήφθησαν χθες στον Πύργο, από αστυνομικούς της ασφάλειας, τρεις Έλληνες, και συγκεκριμένα δύο γυναίκες, 25 και 15 ετών, και ένας 18χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ένας 17χρονος συνεργός τους ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, η ομάδα των τεσσάρων ατόμων, ενεργώντας από κοινού, χθες νωρίς το πρωί στον Πύργο, έκλεψαν ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 62χρονου, το οποίο εγκατέλειψαν λίγη ώρα αργότερα σε κοντινή περιοχή.

Άμεσα πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Πύργου οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες.

Από την προανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες και ο 17χρονος που αναζητείται, είχαν διαπράξει από κοινού από τις 23 Αυγούστου μέχρι και σήμερα, ακόμη μια κλοπή αυτοκινήτου και μια κλοπή μοτοποδηλάτου, καθώς και δύο κλοπές σε αυτοκίνητα, κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ και ένα cd-player.

Τα δύο αυτοκίνητα που είχαν αφαιρέσει οι δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του μοτοποδηλάτου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πύργου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v