Κουντουρά: Θα κριθούν όλοι όπως και κρίθηκαν από τον ελληνικό λαό

Η υπουργός Τουρισμού μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Κουντουρά: Θα κριθούν όλοι όπως και κρίθηκαν από τον ελληνικό λαό
Η υπουργός Τουρισμού μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου απάντησε μεταξύ άλλων στο ερώτημα αν και μετά τις επερχόμενες εκλογές προνομιακός συνομιλητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων για συνεργασία είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα υπάρξει συζήτηση και με την ΝΔ

«Μετά από αυτή την εμπειρία και στα υπουργικά έδρανα, αλλά και στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είδα πραγματικά ότι είναι μία κυβέρνηση που το μόνο που την ενδιέφερε ήταν το συμφέρον του ελληνικού λαού και να πάει η Ελλάδα μπροστά», είπε η Έλενα Κουντουρά.

Και πρόσθεσε η βουλευτής Α Αθήνας των ΑΝΕΛ: «Οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν έδειξαν κάτι τέτοιο, διαχρονικά. Θέλετε με κακοδιαχείριση, θέλετε με λάθος προοπτική, με σίγουρα όχι προτεραιότητα το συμφέρον του ελληνικού λαού και της Ελλάδας, θέλετε με λάθη επιλογής; Δεν θέλω να είμαι κακιά και σκληρή. Θα κριθούν όλοι, όπως και κρίθηκαν από τον ελληνικό λαό. Μία τέτοια διακυβέρνηση τόσων ετών που έφερε τη διαπλοκή, τη διαφθορά, που δημιούργησε απίστευτη γραφειοκρατία, που έριξε το 40% των εισοδημάτων, που κατήργησε όλα τα εργασιακά δικαιώματα που κατέστρεψε την Ελλάδα, δεν νομίζω ότι μπορούν να έρθουν σήμερα ως σωτήρες για να κυβερνήσουν».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κα. ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v