«Εάν κερδίσει η ΝΔ θα επιστρέψει το χαμόγελο στους δανειστές»

«Θα ξαναγυρίσουμε στο Μαξίμου για να μείνουμε για πολλά χρόνια», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από τα Ανώγεια της Κρήτης. (VIDEO)

  • Real.gr
«Εάν κερδίσει η ΝΔ θα επιστρέψει το χαμόγελο στους δανειστές»
«Δεν ζητήσαμε εκλογές για να ξεφύγουμε. Θέλουμε την σύμφωνη γνώμη των πολιτών, του λαού για όλες τις προσπάθειες που ξεκινήσαμε και θέλουμε να ολοκληρώσουμε, ώστε να οικοδομήσουμε μια νέα Ελλάδα, χωρίς τον φόβο των μνημονίων», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από τα Ανώγεια της Κρήτης, από όπου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι στόχος του είναι η έξοδος από τις δύσκολες μέρες της κρίσης, έτσι ώστε «όλοι μαζί να αγωνισθούμε για μία Ελλάδα, χωρίς συμφέροντα, χωρίς διαπλοκή, για μια Ελλάδα, χωρίς μνημόνιο και με εταίρους που θα μας σέβονται για τις προσπάθειές μας».

«Αγωνιστήκαμε», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «και παλέψαμε τόσο που φοβήθηκαν για όλα όσα είμαστε ικανοί. Καταφέραμε να ανοίξουμε ένα σημαντικό ρήγμα. Βρεθήκαμε απέναντι από ασύμμετρα μεγαλύτερες δυνάμεις από τις δικές μας. Πιστέψαμε στο δίκιο μας και στο τέλος όταν βρεθήκαμε αντιμέτωποι - και με το πιστόλι στον κρόταφο - με μία μεγάλη απειλή».


real.gr ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΡΗΤΗ από realmedialive

Ο κ. Τσίπρας υπεραμύνθηκε των επιλογών του και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνησή του δεν λύγισε: «Κάναμε την επιλογή να μην πέσουμε στην παγίδα που μας είχαν στήσει. Κάναμε την επιλογή να σταθούμε όρθιοι, κάναμε έναν συμβιβασμό, δεν λυγίσαμε, μείναμε όρθιοι, κάναμε έναν συμβιβασμό αλλά δεν είμαστε εμείς οι συμβιβασμένοι», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Θα ξαναγυρίσουμε στο Μαξίμου για να μείνουμε για πολλά χρόνια και όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα οργανωμένο κράτος με δομή, υπηρεσίες, ένα κράτος που θα βοηθήσει όλους εκείνους που προσπαθούν τίμια», σημείωσε  ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακόμη, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, λέγοντας πως «17 ώρες στην σκληρή διαπραγμάτευση δεν πίεζα εγώ τους εταίρους να μας επιβάλλουν μέτρα, αυτοί πίεζαν εμάς».

Μάλιστα, επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τονίζοντας: «Λέει ο κ. Μεϊμαράκης ότι εάν κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές θα γυρίσει το χαμόγελο στα χείλη των πολιτών. Το χαμόγελο στα χείλη των πιστωτών θα γυρίσει, διότι θα έχει μία κυβέρνηση που θα κάνει ό,τι θέλουν, αλλά δεν θα τους γίνει η χάρη».


real.gr ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΡΗΤΗ 2 από realmedialive












ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v