Συνδυάζοντας τη διδασκαλία της αρχαιότητας με το σήμερα

«Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό μάνατζμεντ», ένα βιβλίο για τη... διοίκηση του εαυτού σας.

Συνδυάζοντας τη διδασκαλία της αρχαιότητας με το σήμερα
Αν θέλετε για προσωπικό σας σύμβουλο τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, τον Κικέρωνα, τον Σοπενχάουερ, τον Αϊνστάιν, τον Γκαίτε, τον Φρόυντ, τον Νίτσε, τον Καζαντζάκη, τον Σαρτρ και άλλους διανοητές του κόσμου, το βιβλίο «Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό μάνατζμεντ» είναι ένα χρήσιμο βοήθημα.

Κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Πατάκη και συγγραφέας του είναι ο Δημήτρης Μπουραντάς, καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διευθυντής μεταπτυχιακών προγραμμάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Συνδυάζοντας την διδασκαλία των σοφών της αρχαιότητας με την εμπειρία του ως σύμβουλος ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, καθώς και συνεργάτης κοινωνικών οργανισμών, έγραψε ένα εγχειρίδιο - πόνημα 396 σελίδων με ανάλυση και οδηγίες για προσωπική και επαγγελματική βελτίωση.

Είναι, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η σοφία με πρακτικό τρόπο: Η διοίκηση του εαυτού μας και η... επικοινωνιακή πολιτική απέναντι σε γνωστούς και άγνωστους, σε μεγάλους και μικρούς, σε συναγωνιστές και ανταγωνιστές, σε φίλους και σε... «εχθρούς».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v