Λάρισα: Αρχίζει σήμερα το 4ο Φεστιβάλ Δρόμου

Το 4ο Φεστιβάλ δρόμου αρχίζει σήμερα στη Λάρισα, που όπως άλλωστε υποδηλώνει και ο τίτλος του, θα εξελιχθεί στους δρόμους της πόλης με σειρά εκδηλώσεων.

Λάρισα: Αρχίζει σήμερα το 4ο Φεστιβάλ Δρόμου
Το 4ο Φεστιβάλ δρόμου αρχίζει σήμερα στη Λάρισα, που, όπως άλλωστε υποδηλώνει και ο τίτλος του, θα εξελιχθεί στους δρόμους της πόλης με σειρά εκδηλώσεων.

«Πέντε χρώματα, πέντε πλατείες πέντε δρόμοι της Λάρισας» και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης για ένα τριήμερο, μέσα από ένα φεστιβάλ που κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερο, όπως τονίζουν οι διοργανωτές.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία νέων ανθρώπων η οποία ξεκίνησε εδώ και τέσσερα χρόνια και αρωγός στην πραγματοποίησή του είναι και φέτος, η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
 
Σήμερα, ξεκινά με σεμινάρια στην εισαγωγή των τεχνών, ενώ, από αύριο και για το επόμενο τριήμερο, δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις θα εξελίσσονται σε δρόμους και πλατείες.

Διοργανωτής είναι ο φορέας πολιτισμού Artfools, που είχε και την αρχική πρωτοβουλία υλοποίησης του Φεστιβάλ Δρόμου, ενώ συμμετέχουν και το Γαλλικό Ινστιτούτο και η ΚΟΙΝΣΕΠ «Μικροί Ήρωες».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v