Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το παρασκήνιο της παραίτησης Καραγκούνη

Η τηλεφωνική επικοινωνία Μεϊμαράκη – Καραγκούνη. Δυσαρέσκεια στην Συγγρού

  • Real.gr
Το παρασκήνιο της παραίτησης Καραγκούνη
Από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του κόμματος ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν θέμα χρόνου να αποχωρήσει ο Κώστας Καραγκούνης από την θέση του εκπροσώπου του κόμματος αν και σε προσωπικό επίπεδο δεν υπήρχε πρόβλημα. Ωστόσο ο πρόεδρος της ΝΔ ελάχιστα τον χρησιμοποιούσε ενώ δεν είχε ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο, άλλωστε μετά τις εκλογές ο Κώστας Καραγκούνης ελάχιστα πατούσε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Μόλις ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ανακοίνωσε την πρόθεση του να είναι υποψήφιος, τότε πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, καθώς όπως υποστηρίζει δεν είχε κανένα λόγο βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση τα καθήκοντα της οποίας δεν ασκούσε κιόλας. Το πρωί επικοινώνησε με τον πρόεδρο του κόμματος και του ανακοίνωσε την παραίτηση του από την θέση του εκπροσώπου της ΝΔ.

Η απόφαση του Κώστα Καραγκούνη προκάλεσε δυσαρέσκεια στον επιτελείο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι «φλερτάρει» με το στρατόπεδο Τζιτζικώστα, κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά ο Κώστας Καραγκούνης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v