ΝΔ: Η κυβέρνηση φέρνει επιπλέον φόρους και μείωσεις στις συντάξεις

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «πρόκληση» τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρα περί αδικίων και νεοφιλεύθερων δογμάτων.

  • Real.gr
ΝΔ: Η κυβέρνηση φέρνει επιπλέον φόρους και μείωσεις στις συντάξεις
Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «πρόκληση» τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρα περί αδικίων και νεοφιλεύθερων δογμάτων και τονίζει πως το νομοσχέδιο που θα φέρει στην βουλή θα περιλαμβάνει επιπλέον φόρους και δραματικές περικοπές στις συντάξεις. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ  

«Αποτελούν, τουλάχιστον, πρόκληση για τους Έλληνες οι αναφορές του κ. Τσίπρα σε αδικίες, νεοφιλελεύθερα δόγματα και λιτότητα, όταν ο ίδιος, τη στιγμή αυτή, ετοιμάζει νομοσχέδιο με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Προκαλεί ταυτόχρονα δέος η αναφορά του σε “συνολική μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος”, καθώς ήδη οι υπουργοί του προεξοφλούν μεγάλες οριζόντιες περικοπές συντάξεων.  Εκείνο που φέρνει, στο αμέσως επόμενο διάστημα, η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου είναι επιπλέον φόροι, δραματικές περικοπές σε συντάξεις, συρρίκνωση του λαϊκού εισοδήματος».


ΝΔ: Στα «μπαλκόνια» οι υποψήφιοι

Τζιτζικώστας:Αλλαγή στη Ν.Δ και στη νοοτροπία της παράταξης

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v